page contents
 • Taxi Brussels Airport South Charleroi Airport bestellen via Stadstaxi Rotterdam voor een zorgeloos begin van uw vakantie of (zaken)reis. Onze chauffeurs brengen u en uw bagage van uw "huisdeur tot voor de vertrekhal" en van de "aankomsthal tot voor uw huisdeur". De luxe taxi's en ruime taxibussen rijden in en rond Rotterdam of staan gestationeerd op Brussels South Charleroi Airport (BSCA).

 • Het wagenpark bestaat uit (luxe) sedans en stationwagons geschikt voor 4 persoonstaxi's en ruime 5 t/m 8 persoonsbusjes voor groepsvervoer voorzien van de nieuwste navigatiesystemen. Voor rolstoelbehoeftige passagiers hebben wij diverse aangepaste voertuigen voorzien van een rolstoellift en bevestigingsmateriaal.

 • Alle taxichaufeurs beschikken over een wettelijk vereist vakbekwaamheidsdiploma, de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de geneeskundige verklaring en chauffeurskaart en diverse aanvullende opleidingen.

 • Wij werken met concurrerende tarieven en vaste kilometerprijzen (incl. wachttijd). Voor een prijsopgave kunt u het online offerteformulier invullen en bellen naar 010 818 28 23 of een e-mail sturen naar info@stadstaxirotterdam.nl. 

  Reserveren online of e-mail uiterlijk 24 uur van tevoren. Hou altijd rekening met een tijdsmarge van 15 minuten.

  Download hier de aanvullende Algemene Voorwaarden Airportvervoer

 • Betalen kan op veel verschillende manieren. U kunt in alle taxi’s zowel contant als met uw pinpas of creditcard betalen. Bij betaling via het web, kunnen de ritten ook per iDeal, PayPal of creditcard worden betaald.

 • Onderstaand ziet u de openingstijden van onze balie.

  Ma. t/m vr.: 08.00 - 18.00
  Za. t/m zo.: Gesloten