page contents
  • Taxi Antwerpen Airport bestellen via Stadstaxi Rotterdam voor een zorgeloos begin van uw vakantie of (zaken)reis. Onze chauffeurs brengen u en uw bagage van uw "huisdeur tot voor de vertrekhal" en van de "aankomsthal tot voor uw huisdeur". De luxe taxi's en ruime taxibussen rijden in en rond Rotterdam of staan gestationeerd op Antwerpen Airport (ANR).

  • Het vliegveld Antwerpen Airport is gelegen 6 kilometer van het het centrum van Antwerpen. Via de afrit 3 Borgerhout van de Antwerpse Ring (R 1), de binnensingel (R10), de Borsbeekbrug (bij station Antwerpen Berchem) en de Diksmuidelaan rijdt u snel naar Antwerpen Airport.

  • Het wagenpark bestaat uit (luxe) sedans en stationwagons geschikt voor 4 persoonstaxi's en ruime 5 t/m 8 persoonsbusjes voor groepsvervoer voorzien van de nieuwste navigatiesystemen. Voor rolstoelbehoeftige passagiers hebben wij diverse aangepaste voertuigen voorzien van een rolstoellift en bevestigingsmateriaal.

  • Alle taxichaufeurs beschikken over een wettelijk vereist vakbekwaamheidsdiploma, de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de geneeskundige verklaring en chauffeurskaart en diverse aanvullende opleidingen.

  • Betalen kan op veel verschillende manieren. U kunt in alle taxi’s zowel contant als met uw pinpas of creditcard betalen. Bij betaling via het web, kunnen de ritten ook per iDeal, PayPal of creditcard worden betaald.

  • Onderstaand ziet u de openingstijden van onze balie.

    Ma. t/m vr.: 08.00 - 18.00
    Za. t/m zo.: Gesloten