page contents
 • Ziekenvervoer in de regio Rotterdam en randgebieden tegen concurrerende tarieven. De ziekenvervoer taxi's van Stadstaxi Rotterdam kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website stadstaxirotterdam.nl besteld woren. Als u van te voren wilt weten waar u aan toe bent dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw taxivervoer.

  Stadstaxi Rotterdam biedt u 24/7 kwalitatief ziekenvervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.

  Ons wagenpark bestaande uit personenwagens, personenbussen en rolstoelbussen. Deze zijn uitgevoerd met airco en de modernste navigatiesystemen. Dit is één van de factoren die ervoor zorgt dat u altijd op tijd, comfortabel en snel op de door u gewenste plaats van bestemming aankomt.

 • Ziekenvervoer taxibus

  Ruim veilig ziekenvervoer geschikt voor ouderen met rollators, rolstoelers en scootmobielen van diverse opties voorzien met een maximale capiciteit van 8 passagiers of 4 rolstoelers, 8+ koffers en 8+ handbagage en voorzien van verlaagde instap en elektrische lift.

 • Ziekenvervoer taxi
  OptiesDriepunts gordel
  Rolstoelbevestiging
  Elektrische lift
  Verlaagde instap
  Aantal passagiers8
  Aantal koffers8+
  Handbagage8+
 • Ziekenvervoer taxi

  Luxe ziekenvervoer taxi van diverse opties voorzien met een maximale capiciteit van 4 passagiers 2 koffers en 4 handbagage.

 • Ziekenvervoer taxi
  OptiesDriepunts gordel
  Lederen bekleding
  Airco
  Aantal passagiers4
  Aantal koffers2
  Handbagage4