page contents
 • Stadstaxi Rotterdam 2019

  Stadstaxi Rotterdam zal met ingang van 2019 gaan samenwerken met meerdere partijen om onder andere het aansturen van de voertuigen, callcenter en administratie te verbeteren.

  Door deze samenwerking zal het aanbod van taxiritten groter worden en een betere spreiding van voertuigen over de regio verwezenlijkt worden.

 • Diensten Stadstaxi Rotterdam

  Wij brengen u veilig naar uw bestemming. Naast ons reguliere taxivervoer bieden wij een groot aantal vervoersdiensten aan, voor iedere gelegenheid.

  ◾Zakelijk vervoer
  ◾Luchthaven vervoer
  ◾Rolstoelvervoer
  ◾Ouderenvervoer
  ◾Leerlingenvervoer
  ◾Groepsvervoer
  ◾Woon-werk vervoer
  ◾Pendeldiensten

  Download onze folder »

 • Wagenpark Stadstaxi Rotterdam

  Voor het uitvoeren van de vervoersactiviteiten beschikt Stadstaxi Rotterdam over een veelzijdig wagenpark, dat naadloos is afgestemd op de verschillende mobiliteitsbehoeftes.

  Voor groepsvervoer en luchthavenvervoer beschikken we over meerdere personenwagens en ruime bussen. In alle gevallen kan voor iedere opdracht de juiste wagen worden ingezet. Voor het vervoer van rolstoelers beschikken wij uiteraard over speciaal aangepaste auto’s.

 • Werkgebied Stadstaxi Rotterdam

  Stadstaxi Rotterdam is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en omstreken. Wij verzorgen het vervoer onder andere in de regio's:

  Prins Alexanderpolder, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Hoogvliet, Spijkenisse, Europoort, Botlek, Maasvlakte, Vlaardingen, Schiedam, Rhoon, Poortugaal, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Zevenhuizen, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Ridderkerk en Barendrecht.