page contents
 • Airportvervoer in de regio Rotterdam en randgebieden tegen concurrerende vaste tarieven. De airportvervoer taxi's van Stadstaxi Rotterdam kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website stadstaxirotterdam.nl besteld woren. Als u van te voren wilt weten waar u aan toe bent dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw airportvervoer.

  Stadstaxi Rotterdam biedt u 24/7 kwalitatief airportvervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.

  Ons wagenpark bestaande uit personenwagens, personenbussen en rolstoelbussen. Deze zijn uitgevoerd met airco en de modernste navigatiesystemen. Dit is één van de factoren die ervoor zorgt dat u altijd op tijd, comfortabel en snel op de door u gewenste plaats van bestemming aankomt.

 • Ruime taxibus

  Ruime airportvervoer taxibus van diverse opties voorzien met een maximale capiciteit van 8 passagiers 8 koffers en 8 handbagage.

 • Taxibus airportvervoer
  OptiesDriepunts gordel
  Lederen bekleding
  Airco
  Aantal passagiers8
  Aantal koffers8
  Handbagage8
 • Ruime taxibus

  Ruime veilige taxibus van diverse opties voorzien met een maximale capiciteit van 8 passagiers of 4 rolstoelers 8+ koffers en 8+ handbagage.

 • Taxibus airportvervoer
  OptiesDriepunts gordel
  Lederen bekleding
  Airco
  Aantal passagiers8
  Aantal koffers8+
  Handbagage8+